Послуги

Готуємо квартиру для здачі в оренду

На що насамперед звертають увагу орендарі, вибираючи квартиру?

Що необхідно знати для того, щоб ваша квартира виділялася на тлі конкурентів та мала попит серед орендарів?

Прагнучи допомогти вам вигідно здати квартиру, ми зібрали кілька найважливіших порад, які дадуть можливість завоювати потенційних клієнтів, а, отже, швидко і вигідно здати в оренду житло.

На що насамперед звертають увагу орендарі, вибираючи квартиру?

Безумовно, вартість оренди нерухомості за місяць відіграє далеко не останню роль у виборі квартири, проте більшість людей, які перебувають у пошуку житла, в першу чергу, звертають увагу на його стан.

При цьому, квартири різних класів відрізняючись якістю обробки та вартістю оснащення все ж таки мають безліч однаково важливих вимог до стану.

Підготовка квартири економ-класу

Зазвичай на оренду бюджетного житла найбільший попит серед клієнтів. А перед власником такої квартири природно виникає завдання здати свій об’єкт максимально вигідно, швидко та якомога дорожче.

І тут важливо враховувати деякі аспекти, що впливають на успіх підприємства.:

Найважливішим фактором, що впливає на перше враження про квартиру, є простір. 

Щоб нерухомість сподобалася потенційному орендарю, слід максимально очистити її від непотрібних меблів і особливо від старих предметів інтер’єру, якщо вони не мають антикварної цінності.

Позбудьтеся всього потертого і пошарпаного, що не можна відреставрувати і без чого можна обійтися. У крайньому випадку, складіть всі ці предмети в комірку або вивезіть на дачу.

Другим за важливістю нюансом для вигідної угоди вважатимуться порядок. Безперечно, проведене напередодні генеральне прибирання додасть значної кількості балів вашої нерухомості.

Щоб досягти непідробного відчуття чистоти та лиску, слід приділити особливу увагу прозорості вікон, світильникам, а також свіжості штор та завіс.

Щоб досягти непідробного відчуття чистоти та лиску, слід приділити особливу увагу прозорості вікон, світильникам, а також свіжості штор та завіс.

Свіжий косметичний ремонт також здатний вплинути на бажання орендувати квартиру, створивши ефект новизни та доглянутості. При цьому зовсім не обов’язково вкладати солідну суму в оновлення обробки або купівлю нових меблів.

Достатньо скористатися простими хитрощами, що дозволяють швидко, а головне, практично безкоштовно освіжити житло.

Так, наприклад, замість заміни плитки у ванній та фартуха в кухні, можна до блиску натерши поверхню освіжити шви затіркою. Це поєднання створить відчуття, що плитка нещодавно була оновлена. Потертості на шпалерах можна приховати красивою інтер’єрною наклейкою в тон оформлення кімнати. А пошкодження меблів покрити морилкою чи фарбою. Так само, дуже доречно буде освіжити колір стелі та віконних отворів, це додасть легкості та світла всьому приміщенню.

Чи буває багато меблів? Подбайте про наявність лише мінімальної кількості необхідних предметів у квартирі. Не зайвими будуть кухонні меблі, стіл, стільці, шафа та диван. А ось захаращення простору старими меблями на випадок якщо раптом орендарю знадобиться зайва тумбочка краще уникати.

Однак, варто пам’ятати, що часто квартири в яких немає меблів зовсім здаються в оренду набагато довше ніж мінімально мебльовані житло.

Так само справи і з побутовою технікою. Кухонна плита, холодильник, телевізор і пральна машина істотно підвищать цінність вашого об’єкта, тоді як мікрохвильова піч, кава машина і кухонний комбайн взагалі не вплинуть на цінність ваших метрів при передачі в оренду.

Зв’язок із зовнішнім світом – це необхідність. Якщо ще кілька десятків років тому в хорошій квартирі обов’язково мав бути домашній телефон, то в наш час його нішу за умов цінностей зайняв, звичайно ж, інтернет. Наявність високошвидкісної лінії і, навіть найпростішого, роутера, що дозволяє підключати до мережі одночасно кілька пристроїв значно виділить вашу нерухомість миттєво додавши їй грандіозну перевагу перед конкуруючими об’єктами.

Підготовка квартири бізнес-класу

Орендарі цієї категорії нерухомості не тільки готові щедро платити за житло, але й дуже вимогливі до комфорту та умов, якими має мати квартира такого рівня. Тому підготовкою до здачі в оренду такої нерухомості не слід нехтувати.

Косметичний ремонт. Так само, як і в бюджетному житлі, інтер’єр елітної нерухомості слід освіжити, навіть якщо в квартирі вже є якісний і дорогий ремонт. Однак, на відміну від більш дешевого варіанта квартир тут слід звернути увагу як на якість матеріалів обробки, так і на актуальні мотиви в дизайні. У цьому випадку доцільно вдатися до допомоги професіоналів, які зможуть розробити і втілити проект, що підкреслює всі плюси квартири, зробивши її ще більш комфортною і привабливою для життя.

Побутова техніка. Варто зазначити, що у vip житло технічне обладнання відіграє далеко не останню роль. Необхідно подбати не тільки про наявність кондиціонера, посудомийної машини та системи для забезпечення постійного водопостачання гарячої та холодної води, але й про сигналізацію, якісний водяний фільтр та такі істотні дрібниці як додаткове освітлення, електричні сушки для рушників, домашній кінотеатр та багато іншого.

Продаж меблів. Більшість орендарів житла бізнес-класу шукають повністю мебльовану квартиру з усіма зручностями, технікою, стабільним високошвидкісним інтернетом та обов’язковою наявністю неподалік місця для паркування автомобіля. Однак це зовсім не означає, що меблів потрібно багато. Її краще підібрати згідно з заданим інтер’єрним стилем, а також звернути увагу на те, що предмети інтер’єру обов’язково повинні бути функціональні.

І насамкінець нагадаємо про те, що яку б нерухомість ви не здавали в оренду або орендували не варто нехтувати і юридичними аспектами угоди. А ознайомитися з усім, на що слід звернути увагу напередодні підписання паперів, можна у нас.

Зворотній зв'язок

Залиште свій телефон і ми Вам передзвонимо