Послуги

ОБОВ`ЯЗКИ РІЄЛТОРА:

 
◻️ОЦІНКА НЕРУХОМОСТІ: ріелтор проводить порівняльний аналіз по аналогічних об’єктах, з’ясовуючи середню вартість і кількість проданих за пропонованою ціною об’єктів. Таке вивчення ринку допомагає створити правильну стартову ціну, яка привабить потенційних покупців.
◻️СТВОРЕННЯ ПЛАНУ РОБОТИ: як агент буде просувати об’єкт, які канали і методи найкраще використовувати, враховуючи особливості об’єкта (тип нерухомості, ціновий сегмент, технічні характеристики, умови продажу і т.д.).
◻️ПЕРЕДПРОДАЖНА ПІДГОТОВКА. Об’єкт повинен бути повністю готовий до показів. Важливо представити обєкт так, щоб потенційні покупці зуміли оцінити всі його переваги.
◻️ПІДГОТОВКА ДОКУМЕНТІВ. Спеціаліст з нерухомості зобов’язаний подбати про готовність всіх документів, а також про завчасне вирішенні складних, спірних питань, якщо вони є.
◻️ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕГОВОРІВ І ПОКАЗІВ. Рієлтор бере на себе всю роботу з потенційними покупцями. Телефонні переговори, ділові зустрічі, покази об’єкта.
Якщо продавець вибрав хорошу агенцію нерухомості та уклав із нею ексклюзивний договір на продаж свого об’єкта, то він нічого не втрачає, натомість одержує комплекс професійних ріелторських послуг.
Тому, з урахуванням вищесказаного, пропонуємо вам звертатися до нас, в АН "Імперія", де професіональні рієлтори нададуть вам весь спектр послуг. Наша адреса: вул.Толстого 5.

Зворотній зв'язок

Залиште свій телефон і ми Вам передзвонимо