Послуги

Передпродажна підготовка квартири

Сьогодні поговоримо про підготовку об’єкта нерухомості до продажу, будь то квартира, будинок або комерційна нерухомість.

🔻

Посилання одне – зробити так, щоб об’єкт продажу став ласим шматочком для покупця.

🔻

Тож почнемо. Огляньте об’єкт не упередженим та об’єктивним поглядом.І дайте відповідь на одне запитання — Ви б це самі купили? Якщо відповідь «Так, звичайно, купив(ла), навіть не замислюючись», тоді пропустіть цей пост – ця інформація вам ні до чого. Але якщо у відповіді є частка сумніву, значить потрібно щось робити:

🔻

✅1.Подбайте про порядок.Ніщо так не збиває з пантелику, як мотлох, розкиданий по квартирі; пил, бруд тощо.

✅2.Аромат вирішує.

Ніхто не захоче жити у будинку, де неприємно пахне. Тому забираємо всі джерела запаху. Скажу, що не всім подобаються запахи борща, котлет і т.д., тварини теж пахнуть (нехай навіть цього не помічаєте), сигарети для некурців – повне табу. Краще перед показом провітрити об’єкт і залишити легкий аромат свіжості, цитрусових, кави або випічки.

✅3.Дехламізація та деперсоналізація.

Якщо в квартирі (будинку) залишилися «бабусині серванти з дорогоцінними сервізами», лампові телевізори, килими та інші пострадянські атрибути інтер’єру, цінність яких є сумнівною для нового власника і для вас навіть – можете не замислюючись утилизировать цей антикваріат (ні), тим самим додайте простір і додаткову привабливість квадратним метрам. Речі особистого характеру, чи це сімейні фотографії, магнітики з подорожей, тощо. теж прибираємо з очей покупця — дайте йому можливість уявити своє життя та побут у даній квартирі.

✅4. Усуваємо неполадки.

Подбайте про те, щоб усе працювало:

Електрика та сантехніка справні.

Лампочки горять і двері не скриплять.

Покупець хоче купити місце для затишного життя, а не клопоту попередніх господарів. Це емоційна покупка, тому наше головне завдання – викликати позитивні враження.

✔️Підсумуємо…

Перед тим, як виставляти об’єкт на продаж, доведіть його до ідеального стану. Не поскупіться на клінінгову службу, або, якщо потрібно, косметичний ремонт — повірте воно того варте і на фініші окупить себе в рази.

Зворотній зв'язок

Залиште свій телефон і ми Вам передзвонимо